Online shop kantoorartikelenActie pagina'sadres en contact
Goinga Kantoorvakhandel BV
Apolloweg 6 8938 AT Leeuwarden
Industrieterrein Hemrik
KvK: 01075009

T (058) 212 6541
F (058) 212 0163
E info@goinga.nl

openingstijden showroom
Maandag tot en met Vrijdag:
08.30 uur tot 17.00 uurGoinga beschikt over een uitgebreide showroom waar u op uw gemak inspiratie op kunt doen voor de inrichting van uw bedrijf. Kom gerust eens langs, wij adviseren u graag.

plan hier uw route


Kantoor bureaus


De inrichting van uw kantoor begint bij kantoorvakhandel Goinga. Alleen met een goed ingerichte werkplek wordt er efficiƫnt gewerkt.

Van modern tot ergonomisch
Bij Goinga heeft u de keus uit vele soorten bureaus. Van modern tot ergonomisch. Onze bureaus zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook zeer functioneel met een representatieve uitstraling. De bureaus van Palmberg bieden overal een oplossing voor. Maar er staan onder andere ook bureau opstelling van Markant en GDB in een onze ruime showroom.

Flexibel
Met de zit sta werkplekken van Goinga kunt u zittend en staand werken eenvoudig afwisselen. Door deze afwisseling voorkomt u lichamelijke klachten onder uw personeel, zoals RSI en rugklachten. Met 1 druk op de knop kunt u uw zit sta bureau verhogen tot stahoogte.

Showroom
In onze showroom op De Hemrik in Leeuwarden vindt u vele bureaus van diverse merken. Ons ervaren team voorziet u graag van advies op maat.  

meer informatie aanvragen

Een greep uit onze diensten:

kantoorartikelen
volledige kantoorinrichting
levering kantoormachines