Akoestische oplossingen

Dankzij de unieke geluidsabsorberende eigenschappen van Snowsound is geen akoestische uitdaging te groot. Door de gepatenteerde technologie, waarbij gebruik wordt gemaakt van selectieve absorptie van geluidsfrequenties, wordt snel een akoestisch balans gecreëerd in de betreffende ruimte. Hierdoor kan met relatief weinig panelen een groot akoestisch probleem opgelost worden.

De Snowsound collectie biedt verschillende montage mogelijkheden. Van akoestische bureauschermen tot hangende panelen en wandmontage.

COVID-19

De Snowsound collectie is uitgebreid met een COVID-19 preventieproducten lijn. Dit zijn preventieschermen van acrylaat die een barrière vormen tegen de overdracht van virussen door hoezen en niezen. Deze lijn bevat de volgende producten:

  • Bureauscherm (ook geschikt voor balies/receptie)
  • Vrijstaand paneel
  • Hangend paneel

Naast de acrylaat platen kunnen ook de akoestische schermen van Snowsound ingezet worden om deze overdracht te voorkomen. De schermen kunnen met 75% alcohol ontsmet worden waardoor ze voldoen aan de adviezen van het WHO. Optioneel is om de schermen uit te breiden met een acrylaat scherm die gemakkelijk zonder montage op de bestaande schermen te plaatsen zijn. Hierdoor wordt er naast een veilige, ook een akoestische werkplek gecreëerd met een prettige uitstraling en behoud van functie op de lange termijn.

Akoestisch advies nodig? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u hier graag bij!