Bureaustoelen

In onze showroom vindt u een zeer ruim assortiment bureaustoelen van verschillende merken, onder andere HÅGViasit en Score. Wij tonen onze bureaustoelen in een ruim opgezette showroom en geven persoonlijk advies op de plek waar dit advies ook daadwerkelijk kan worden toegepast. Onze bureaustoelen zijn van hoogwaardige kwaliteit, in ieder design verkrijgbaar en voldoen aan alle eisen van de arbo.

Ergonomische bureaustoelen

Ergonomie is de wisselwerking tussen u en uw omgeving. Het streven is om deze wisselwerking te optimaliseren. Dit geldt ook voor uw werkplek. Want een werknemer die zich goed voelt, presteert ook beter.

Voorkom lichamelijke klachten

Een goede bureaustoel is noodzakelijk om lichamelijke klachten te voorkomen. Ergonomische bureaustoelen ondersteunen de bewegingen die u maakt tijdens het werk. De bureaustoel past zich aan aan uw lichaam en niet andersom. Hierdoor blijft u fit en voorkomt u een slechte houding en lichamelijke klachten. Dat levert u vele voordelen op:

  • Minder lichamelijke klachten en ziekteverzuim
  • Het prestatie- en concentratievermogen verbeterd
  • De productiviteit gaat omhoog

Voordelen van een bureaustoel van Goinga kantoorvakhandel:

  • De bureaustoelen worden gratis bij u bezorgd. Ook komen wij de bureaustoel persoonlijk bij iedere werknemer instellen.
  • Neem plaats in een ergonomische bureaustoel van Goinga en ervaar de nieuwe motivatie en energie om aan het werk te gaan.
  • Op al onze (ergonomische) bureaustoelen zit minimaal vijf jaar garantie.

Een bezoek aan onze ruime showroom is zeker de moeite waard. Graag ontmoeten wij jouw in onze showroom op de Hemrik. De showroom is een inspiratiebron voor alles wat je nodig hebt voor je interieur.

Wij staan voor je klaar!

[] We werken samen met uw binnenhuisarchitect

[] 500m2 aan showroom in Leeuwarden

[] Persoonlijk advies

Al ruim 30 jaar

[www.hesselmansvanwillegen.nl]Showroom

[www.hesselmansvanwillegen.nl]24/7 de beste meubels