Bezoek 500m2 aan showroom in Leeuwarden

Bezoek de showroom

Contact opnemen

Goinga Kantoorvakhandel BV

Apolloweg 6
8938 AT Leeuwarden
Industrieterrein Hemrik

Inspiratie op doen in de showroom? Dat kan!

Met een uitgestrekte ruimte van meer dan 500m2 nodigen we u uit om te komen zien, voelen en beleven wat wij te bieden hebben.

En voor ondernemers bieden we zelfs inruil en afvoer van bestaande bureaus aan. Zo streven we naar duurzaamheid door een combinatie van gebruikte en nieuwe items, waardoor we al meer dan 30 jaar actief zijn in de branche met tevreden klanten van het eerste uur.

U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken, zowel met als zonder afspraak. We raden aan om een afspraak te maken, zodat we u de beste ervaring kunnen bieden. Onze medewerkers staan klaar om uitleg te geven over de stoelen en om ervoor te zorgen dat u de perfecte aanvulling voor uw ruimte vindt. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze showroom vol inspiratie en stijl!

Veelgesteld vragen over de showroom


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Is dit vraag 1?

Dit is een antwoord op de vraag.

Is dit vraag 2?

Dit is een antwoord op de vraag.

Is dit vraag 3?

Dit is een antwoord op de vraag.

Is dit een vraag 4?

Dit is een antwoord op de vraag.

Een bezoek aan onze ruime showroom is zeker de moeite waard. Graag ontmoeten wij jouw in onze showroom op de Hemrik. De showroom is een inspiratiebron voor alles wat je nodig hebt voor je interieur.

Wij staan voor je klaar!

[] We werken samen met uw binnenhuisarchitect

[] 500m2 aan showroom in Leeuwarden

[] Persoonlijk advies

Al ruim 30 jaar

[www.hesselmansvanwillegen.nl]Showroom

[www.hesselmansvanwillegen.nl]24/7 de beste meubels