Online shop kantoorartikelenActie pagina'sadres en contact
Goinga Kantoorvakhandel BV
Apolloweg 6 8938 AT Leeuwarden
Industrieterrein Hemrik
KvK: 01075009

T (058) 212 6541
F (058) 212 0163
E info@goinga.nl

openingstijden showroom
Maandag tot en met Vrijdag:
08.30 uur tot 17.00 uur

Goinga beschikt over een uitgebreide showroom waar u op uw gemak inspiratie op kunt doen voor de inrichting van uw bedrijf. Kom gerust eens langs, wij adviseren u graag.

plan hier uw route


Tweedehands kantoormeubelen


Tweedehands kantoormeubelen Friesland Leeuwarden

Tweedehands kantoormeubelen

Krakende bureaustoelen, kapotte bureautafels of een mengelmoes van verschillende stijlen. Is de inrichting van uw werkplek écht toe aan vernieuwing maar is uw budget niet toereikend genoeg om een volledig nieuwe kantoormeubelen aan te schaffen? Bij Goinga denken we op alle fronten met u mee als het gaat om kantoorinrichting. Tweedehands kantoormeubilair kan nog prima een ronde mee en is een goede tussenoplossing om een prettige werkomgeving te creëren voor uw medewerkers. U kunt bij ons terecht voor diverse bureaus, kasten en bureaustoelen, maar ook voor gebruikte magazijninrichting!

Niet getrouwd met tweedehands kantoormeubilair
Tweedehandse kantoormeubelen geven u ook de kans om uit te proberen welke stijl het beste in uw werkomgeving past. U bent niet getrouwd met het tweedehands meubilair en daarom kunt u altijd later nog besluiten om een volledig nieuwe inrichting te kiezen. Het is ook mogelijk om de inrichting in stappen te vernieuwen, zodat het budget technisch gezien ook interessant voor u blijft. Bij Goinga bent u verzekerd van een hoge kwaliteit kantoormeubilair en dat is ook terug te zien in de tweedehandse modellen. 

De keuze is reuze
Het aanbod van tweedehands kantoormeubelen is wisselend. Natuurlijk kan het voorkomen dat uw stijl er net niet tussen zit, het oog wil ook wat! U bent van harte welkom om in onze showroom de verschillende modellen te bekijken. Er komen regelmatig verse tweedehandse modellen bij dus de kans van slagen is heel groot! Kom gerust langs en laat u verrassen door ons kwaliteitsvolle aanbod en service. 

Tweedehands bureaumeubelen

Wij hebben een ruime keus in tweedehands:

  • (ergonomische) bureaustoelen
  • bureautafels
  • kantoorinrichting
  • bureaukasten
meer informatie aanvragen