Online shop kantoorartikelenActie pagina'sadres en contact
Goinga Kantoorvakhandel BV
Apolloweg 6 8938 AT Leeuwarden
Industrieterrein Hemrik
KvK: 01075009

T (058) 212 6541
F (058) 212 0163
E info@goinga.nl

openingstijden showroom
Maandag tot en met Vrijdag:
08.30 uur tot 17.00 uur

Goinga beschikt over een uitgebreide showroom waar u op uw gemak inspiratie op kunt doen voor de inrichting van uw bedrijf. Kom gerust eens langs, wij adviseren u graag.

plan hier uw route


Kantoorinrichting op maat


Kantoorinrichting op maat Friesland Leeuwarden

Maatwerk voor elke klant
Design hoeft niet duur te zijn! Dankzij het maatwerk van kantoorvakhandel en projectinrichting Goinga leveren wij kantoorinrichting en kantoormeubilair op maat. Door het combineren van verschillende kleuren en materialen en het op maat maken van kasten, onderstellen en tafelbladen, ontstaan bijzondere ontwerpen. Ook in samenwerking met uw eigen of met een door ons geadviseerde binnenhuisarchitect ontstaat er voor iedere klant een uniek concept. Informeer naar de vele mogelijkheden en laat u verrassen.

Verassend goed...
Duurzaamheid en korte lijnen naar de klant, dát is wat Goinga speciaal maakt. "Bij ons gaat het er om onze klant zo goed mogelijk van dienst te zijn", vertelt directeur/eigenaar Tjitse Bouma. "Klanten vertrouwen erop dat hun wensen bij ons in goede handen zijn en komen daarom graag bij ons terug. Van bureaustoel tot aan de complete inrichting van uw kantoor, staan wij u met deskundig advies op maat terzijde en begeleiden u daar waar nodig."

meer informatie aanvragen