Online shop kantoorartikelenActie pagina'sadres en contact
Goinga Kantoorvakhandel BV
Apolloweg 6 8938 AT Leeuwarden
Industrieterrein Hemrik
KvK: 01075009

T (058) 212 6541
F (058) 212 0163
E info@goinga.nl

openingstijden showroom
Maandag tot en met Vrijdag:
08.30 uur tot 17.00 uur

Goinga beschikt over een uitgebreide showroom waar u op uw gemak inspiratie op kunt doen voor de inrichting van uw bedrijf. Kom gerust eens langs, wij adviseren u graag.

plan hier uw route


Meubilair voor school aanschaffen


Schoolmeubilair voor onderwijsinstellingen

Schoolmeubilair heeft heel wat te verduren. Dag in, dag uit maken veel scholieren of studenten gebruik van de tafels en stoelen. De één gaat er netjes mee om en de ander ploft er zo op neer. Het tafelblad moet opgewassen zijn tegen de krassen die zware rugtassen veroorzaken en ook kauwgom blijft een uitdaging om weer te verwijderen. Er komt daarom heel wat bij kijken om nieuw schoolmeubilair aan te schaffen. En dan hebben we het nog niet eens over het design gehad. Gelukkig is er een passende inrichting voor elk schoolgebouw, lees snel verder.  

Wat heeft u precies nodig?

De eerste stap is de inventarisatie van het schoolmeubilair. Hoeveel tafels en stoelen zijn er nodig per klaslokaal? Ook het vooruitkijken is hierin belangrijk om te kunnen bepalen of dit aantal gaat toenemen of dat de klassen juist kleiner gaan worden. Is er bijvoorbeeld ook behoefte aan nieuwe kasten in de ruimte? Vervolgens moet de huidige indeling onder de loep worden genomen om te bepalen of de indeling van de ruimte wel efficiënt genoeg is. Ook de lerarenkamer en de kantine kan hierin meteen worden meegenomen.  

Duurzaamheid en ergonomie

Zeker bij scholen en universiteiten is duurzaam meubilair goud waard. Het meubilair moet onderhoudsvriendelijk zijn én tegen een stootje kunnen. Ergonomie speelt ook bij scholen een steeds grotere rol. Daarom is er een stijgende vraag naar bureautafels en stoelen die in de hoogte verstelbaar zijn. Zowel leerlingen, studenten als de medewerkers moeten zich op hun gemak voelen in een ruimte, want dit komt de prestaties ten goede. 

“Good design means good business”

Zodra een leerling tijdens een open dag de school binnenstapt dan wordt er gelet op de uitstraling van de ruimtes. De leerlingen moeten zich thuis voelen op een school en daar speelt het design een grote rol in. De balans tussen de uitstraling van de school en het budget blijft echter een kwestie die voor vele onderwijsinstellingen geldt. Het budget reikt meestal niet tot aan het plafond maar waar een wil is, is een weg. Er kan worden bespaard op bepaalde onderdelen door bijvoorbeeld te kiezen voor tweedehands meubilair dat aansluit bij het design. 

Advies nodig?

Wij begrijpen als geen ander dat er heel wat komt kijken bij de inrichting van scholen. Daarom kijken we met onze deskundige en frisse blik graag met u mee. Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek, u zult versteld staan van de mogelijkheden voor uw onderwijsinstelling!

 

meer informatie aanvragen