Online shop kantoorartikelenActie pagina'sadres en contact
Goinga Kantoorvakhandel BV
Apolloweg 6 8938 AT Leeuwarden
Industrieterrein Hemrik
KvK: 01075009

T (058) 212 6541
F (058) 212 0163
E info@goinga.nl

openingstijden showroom
Maandag tot en met Vrijdag:
08.30 uur tot 17.00 uur

Goinga beschikt over een uitgebreide showroom waar u op uw gemak inspiratie op kunt doen voor de inrichting van uw bedrijf. Kom gerust eens langs, wij adviseren u graag.

plan hier uw route


Kantoorinrichting Friesland


Kantoorinrichting Friesland

Wat zijn eigenlijk de ingrediënten voor een gezonde en prettige werkplek? Als het gaat om kantoorinrichting dan zijn er meerdere onderdelen die hier een grote invloed op hebben. Laten we beginnen bij de efficiënte indeling van de ruimte. Is er voor de medewerkers wel een handige looproute naar het kopieerapparaat? De verlichting is ook heel bepalend voor de werksfeer en het kleurgebruik heeft weer invloed op de stemming van de medewerkers. En hoe zit het met ergonomie op de werkplek, is daar meer winst in te behalen? De indeling hoeft heus niet Feng Shui verantwoord te zijn, maar wij adviseren u graag over wat wél in uw kantoorruimte kan! 

De indeling van het kantoor
Een herindeling van de werkplekken is vaak noodzakelijk voor een efficiënte en productieve werkomgeving. Als eerste kijken we naar het doel van de herindeling. Is dit om de interactie tussen de medewerkers te stimuleren, of wordt er regelmatig teamoverleg gehouden en is daar simpelweg meer ruimte voor nodig? In sommige gevallen is het huidige kantoormeubilair te groot of onpraktisch en dan is het (deels) vervangen hiervan wel wenselijk. 

Creëer een gezonde werkplek
Er zijn onlangs kamervragen gesteld over het feit dat Nederlanders schrikbarend lang stilzitten op een dag. Ergonomie krijgt hierdoor een steeds belangrijkere rol bij werkplekken en dat is een hele positieve ontwikkeling. In arbeidssituaties komen namelijk nog steeds teveel lichamelijke klachten voor terwijl daar nog zoveel winst in te behalen valt. Dit begint al bij een kwalitatief goede ergonomische bureaustoel en een sta/zit bureau om de werkhouding te kunnen afwisselen. Het comfort van de medewerkers is zo belangrijk dat dit niet een ondergeschoven kindje mag worden. Denkt u zich eens in hoeveel ziekteverzuim u kunt voorkomen door een gezonde en efficiënte werkomgeving te creëren voor uw medewerkers. 

Maatwerk voor projectinrichting
Wilt u persoonlijk advies over de inrichting van uw kantoor? Wij leveren maatwerk en adviseren u op allerlei fronten. Of dit nu gaat om het bepalen het complete design, ergonomie of de finishing touch met accessoires.  Wij werken samen met verschillende leveranciers, waardoor er altijd een passend design is voor uw kantoor. Neem eens vrijblijvend contact op voor inspiratie of kom langs in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we de mogelijkheden! 

meer informatie aanvragen