Online shop kantoorartikelenActie pagina'sadres en contact
Goinga Kantoorvakhandel BV
Apolloweg 6 8938 AT Leeuwarden
Industrieterrein Hemrik
KvK: 01075009

T (058) 212 6541
F (058) 212 0163
E info@goinga.nl

openingstijden showroom
Maandag tot en met Vrijdag:
08.30 uur tot 17.00 uur

Goinga beschikt over een uitgebreide showroom waar u op uw gemak inspiratie op kunt doen voor de inrichting van uw bedrijf. Kom gerust eens langs, wij adviseren u graag.

plan hier uw route


Kantine inrichting: 4 handige tips


4 tips voor de inrichting van een sfeervolle kantine

De kantine is misschien wel de meest sociale plek in het pand. Hier wordt veel gebabbeld, komen de weekendverhalen naar boven en het is een plek waar men zich even kan ontspannen. Het is daarom belangrijk om de inrichting hierop aan te passen, zodat u een prettige omgeving creëert voor uw medewerkers. Het zou toch zonde zijn als men alleen maar snel even een broodje komt wegwerken? Er is tegenwoordig veel keus op het gebied van kantine inrichting, deze 4 tips helpen u op weg!

1. De ‘tone of voice’ van de kantine inrichting bepalen 
Het is belangrijk dat de ruimte een warme en rustige uitstraling krijgt. U kunt er huisstijl elementen in terug laten komen of u kunt het neutraal en toegankelijk houden. Het is van belang om te bepalen hoeveel personen van de ruimte gebruik gaan maken en wat ideale opstelling van de tafels is. Het kan praktisch zijn om kleine groepjes te maken, maar een lange tafel is wel zo leuk om verhalen van alle collega’s mee te krijgen.  Dit is helemaal afhankelijk van de grootte van de groep. 
 

2. Onderschat het belang van geschikte stoelen niet
Ook de stoelen zijn van belang want niemand zit graag op een harde, ongemakkelijke stoel. Stoffen stoelen zijn erg comfortabel en lederen stoelen zijn weer makkelijker in het onderhoud. Ook de kleur en de stijl kunt u afstemmen op de huisstijl of de sfeer die u wilt creëren voor uw medewerkers.  Voor een speels effect kunt u twee kleuren stoelen gebruiken of u kunt hetzelfde design gebruiken in  een ander materiaal. Denk hierbij aan een combinatie van een lederen en stoffen stoel. 


3. Inrichten van grote kantines
In scholen of grote organisaties heeft de kantine een groot oppervlakte en dat is een uitdaging voor projectinrichting, maar het geeft ook meer mogelijkheden voor bijvoorbeeld moderne loungehoeken. Dit kan ook met zitzakken, loungestoelen of zelfs banken. Tegenwoordig wordt er door bedrijven steeds meer aandacht besteed aan het ‘lounge element’ van ruimtes. Even een moment jezelf terugtrekken van alle drukte en dat kunt u prima verwerken in een kantine. 


4. Laat u adviseren over projectinrichting
De keuze is reuze op het gebied van inrichting en u wilt voorkomen dat u de plank mis slaat dankzij een mengelmoes van verschillende stijlen in de kantine. De inrichting van een kantine hoeft niet duur te zijn als u zich goed laat adviseren.  

Bij Goinga zijn we specialist in projectinrichting en we denken graag met u mee. Bel ons eens voor advies of beter nog: kom langs voor een oriënterend gesprek. De koffie staat voor u klaar! 

meer informatie aanvragen