Online shop kantoorartikelenActie pagina'sadres en contact
Goinga Kantoorvakhandel BV
Apolloweg 6 8938 AT Leeuwarden
Industrieterrein Hemrik
KvK: 01075009

T (058) 212 6541
F (058) 212 0163
E info@goinga.nl

openingstijden showroom
Maandag tot en met Vrijdag:
08.30 uur tot 17.00 uur

Goinga beschikt over een uitgebreide showroom waar u op uw gemak inspiratie op kunt doen voor de inrichting van uw bedrijf. Kom gerust eens langs, wij adviseren u graag.

plan hier uw route


De Thuiswerkplek


De Thuiswerkplek

Door het COVID-19 virus werken we massaal meer vanuit huis dan ooit tevoren. Doordat we allemaal thuis zijn gaan werken hebben veel medewerkers en werkgevers hier het voordeel van ervaren o.a.: geen reistijd, beter balans tussen werk en privé en thuiswerkers zijn ook nog eens productiever. Hierdoor is de verwachting dat wanneer deze pandemie voorbij is veel meer mensen één of enkele dagen blijven thuiswerken.

Ergonomische thuiswerkplek

Bij het werken vanuit huis hoort een ergonomische werkplek, zoals een bureau die voor u op de juiste hoogte ingesteld kan worden en een bureaustoel met voldoende instelmogelijkheden. Maar ook blijven bewegen is een belangrijk onderdeel van een goede (thuis)werkplek. Meer informatie en tips over een goede thuiswerkplek vindt u op Arbo Online.

Bureau

Wij als Goinga hebben diverse bureaus in ons assortiment die voor thuiswerken geschikt zijn. Bijvoorbeeld een elektrisch zit/sta bureau waarbij u zowel zittend als staand aan kan werken. Of gaat u liever voor een design bureau van 100% gecertificeerd FSC hout die een toevoeging zal zijn in uw interieur? Door de instelbare poten en 3e niveau kan tevens dit bureau naar uw wensen worden aangepast.

Bureaustoel

Bij een passend bureau hoort natuurlijk een goede ergonomische bureaustoel. Een groot deel van onze stoelen beschikt over een schommelmechaniek, waardoor u ook zittend continue in beweging blijft. Van in luxe beklede leder stoelen tot een revolutionaire zadelzitting die kan worden aangepast aan lage en hoge werkposities (ideaal voor bij een zit/sta bureau!).

Tweedehands thuiswerkplek

Mocht u liever een budget bureau en bureaustoel wensen? Met ons ruim assortiment in tweedehands kantoormeubelen hebben we voor elke thuiswerkplek een oplossing!

Thuiswerkplek advies op maat

Naast dat wij op maat ingerichte kantoren verzorgen, kunnen wij u helpen een aangename thuiswerkplek in te richten. Wij denken met u mee over het juiste meubilair maar ook wat een passende indeling van de werkruimte is.

Wilt u eens een kijkje komen nemen welke thuiswerkplek bij u past of heeft u interesse voor advies? Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak in onze showroom!

meer informatie aanvragen