Online shop kantoorartikelenActie pagina'sadres en contact
Goinga Kantoorvakhandel BV
Apolloweg 6 8938 AT Leeuwarden
Industrieterrein Hemrik
KvK: 01075009

T (058) 212 6541
F (058) 212 0163
E info@goinga.nl

openingstijden showroom
Maandag tot en met Vrijdag:
08.30 uur tot 17.00 uur

Goinga beschikt over een uitgebreide showroom waar u op uw gemak inspiratie op kunt doen voor de inrichting van uw bedrijf. Kom gerust eens langs, wij adviseren u graag.

plan hier uw route


Home >> Goinga >> Diensten
print deze pagina

Diensten


Goinga verzorgt de volledige inrichting van kantoren. Door kantoren met zorg en aandacht in te richten, zorgt u voor een aangename werkomgeving. Dit verhoogt de productiviteit en verbeterd de werksfeer. Met een compleet assortiment kantoormeubilair en een uitgebreid dienstenpakket, bent u bij Goinga verzekerd van een perfect eindresultaat.

Kennismaking
Het op maat inrichten van uw kantoor begint met een kennismakingsgesprek. Het is voor ons belangrijk dat wij een goed beeld van uw bedrijf krijgen. Tijdens het gesprek bespreken wij uw wensen, doelstellingen en budget. Dit brengen wij samen in een ontwerp.

Ontwerp
Het ontwerp realiseren wij in onze pCon.planner. Hierin kunnen wij onze idee├źn voor de inrichting van uw kantoor in 3D weergeven. Dankzij de 3D impressie krijgt u een gedetailleerd beeld van hoe uw kantoor eruit zal gaan zien. Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp, gaan wij over tot uitvoering.

Uitvoering
Tijdens de uitvoering zorgen wij ervoor dat alles volgens planning verloopt. Alles wordt op de afgesproken tijd afgeleverd en vakkundig geplaatst.

Nazorg
Na de uitvoering zijn wij nog niet klaar. Nazorg hoort ook bij onze service. Regelmatig zullen wij contact met u opnemen om na te gaan of alles naar wens is. Ook komen wij controleren of uw medewerkers het meubilair goed gebruiken en alles goed is ingesteld.

Profiteer ook!
Ook profiteren van de service van kantoorvakhandel Goinga? Kom geheel vrijblijvend eens langs in onze showroom. Bellen kan natuurlijk ook.

meer informatie aanvragen