Online shop kantoorartikelenActie pagina'sadres en contact
Goinga Kantoorvakhandel BV
Apolloweg 6 8938 AT Leeuwarden
Industrieterrein Hemrik
KvK: 01075009

T (058) 212 6541
F (058) 212 0163
E info@goinga.nl

openingstijden showroom
Maandag tot en met Vrijdag:
08.30 uur tot 17.00 uur

Goinga beschikt over een uitgebreide showroom waar u op uw gemak inspiratie op kunt doen voor de inrichting van uw bedrijf. Kom gerust eens langs, wij adviseren u graag.

plan hier uw route


Projectinrichting


Kantoorinrichting Friesland Leeuwarden

Projectinrichting van A tot Z
Goinga biedt een totaalpakket voor de inrichting van kantoren, onderwijsinstellingen, overheidsgebouwen, zorginstellingen, kantines en magazijnen. Van advies tot oplevering.

Maatwerk inrichting
Ook voor uw bedrijf heeft Goinga de juiste oplossing. In samenwerking met uw eigen of met een door ons geadviseerde binnenhuisarchitect onstaat voor iedere klant een uniek concept. Uw wensen zetten wij om in een 3D ontwerp. Zo krijgt u een realistisch beeld van de inrichting. Ons vakkundige en ervaren team richt uw ruimte vervolgens in met kennis van zaken, flexibiliteit en uitstraling.

Finishing touch
De specialisten van Goinga besteden aandacht aan ieder detail. Of het nu gaat om vloerbedekking met een uniek ontwerp of een speciaal akoestisch plafond: alles is mogelijk bij Goinga. Maar ook voor verlichting, gordijnen, prullenbakken en klokken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren uw kantoor turn key op. Uw kantoor is na oplevering kant en klaar. Het enige wat u hoeft te doen, is het omdraaien van de sleutel.

Veilig & onafhankelijk
Goinga is een onafhankelijke projectinrichter. Wij zijn dus niet gebonden aan één leverancier. Bij ons heeft u de keus uit vele merken. Uiteraard voldoet al ons meubilair aan alle eisen en voorschriften. Niet alleen veilig voor uw medewerkers, maar ook voor uw scholieren, patiënten en klanten.

Interesse?
Neem contact op met onze specialisten voor projectinrichting op maat.  

meer informatie aanvragen