Online shop kantoorartikelenActie pagina'sadres en contact
Goinga Kantoorvakhandel BV
Apolloweg 6 8938 AT Leeuwarden
Industrieterrein Hemrik
KvK: 01075009

T (058) 212 6541
F (058) 212 0163
E info@goinga.nl

openingstijden showroom
Maandag tot en met Vrijdag:
08.30 uur tot 17.00 uur

Goinga beschikt over een uitgebreide showroom waar u op uw gemak inspiratie op kunt doen voor de inrichting van uw bedrijf. Kom gerust eens langs, wij adviseren u graag.

plan hier uw route


print deze pagina

Over Goinga


Kantoorvakhandel Friesland Leeuwarden

Van paperclip tot meubilering, van kantoormachines tot kantooronderhoud en van tweedehands tot maatwerk. Alles is mogelijk bij kantoorvakhandel Goinga. Goinga kantoorvakhandel is al meer dan 25 jaar een begrip in Leeuwarden en omgeving. Naast het brede assortiment is het vooral de service die Goinga speciaal maakt. Persoonlijk contact, een gratis snelle bezorging, desgewenst tot in de kast en naast het kopieerapparaat.

Breed assortiment
U kunt bij kantoorvakhandel Goinga terecht voor een zeer compleet assortiment:
- Kantoormeubelen
- Kantoorartikelen
- Kantoorinrichting
- Kantoormachines

Advies op maat
Voor de inrichting van kantoren kunnen wij u voorzien van advies op maat. Onze ervaren medewerkers vinden de kantoorartikelen, bureaustoelen, vergadertafels en kantoormachines die bij uw bedrijf passen. Het open magazijn vergemakkelijkt uw keuze als het gaat om de minder alledaagse aankopen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de kantoormeubelen, kantoorartikelen, kantoorinrichtingen en kantoormachines van Goinga? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Leeuwarden. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden. 

meer informatie aanvragen